Reizen

Review Marketing & Management

Deze keer nemen we geen boek onder de loep, maar wel een website. Een hele interessante en informatieve dan nog wel. Het gaat om Marketing & Management, een Nederlandse website met heel wat interessante marketingtopics. Denk bijvoorbeeld maar aan de bcg matrix die er van naaldje tot draadje wordt uitgelegd. Maar dit is maar één van de vele onderwerpen die op de website aan bod komen.

Voer voor de marketeer

Op marketing-en-management.nl vind je heel wat informatie over marketing. Van de echte basics tot volledige informatie over bijvoorbeeld de bcg matrix. Voer voor de echte marketeers dus en dan voornamelijk digitale marketeers. De website wordt heel regelmatig bijgehouden en er komen altijd nieuwe artikels op met nieuwe info. Wil je zelf aan de slag met digitale marketing, een strategie ontwikkelen of een bcg matrix opstellen, dan zit je gebeiteld met de informatie die je op deze site vindt. De informatie is allemaal gecureerd en wordt op de site gezet door rasechte digitale marketeers met kennis van zaken. Dat merk je meteen, hier geen nietszeggende info, maar artikelen waar je echt wat aan hebt.

Een waaier aan interessante info

Van marketingmodellen, marktanalyse, strategie modellen tot een volledige kennis databank en portfolio tools als de bcg matrix: het staat er allemaal op. En dat nog volledig gratis ook. Beschouw deze site als een basissteuntje in de rug waar je altijd op kan terugvallen als je iets met opzoeken over marketing.

Even wat verder in de BCG matrix

Als we er dan één concrete topic uitpikken, bijvoorbeeld de bcg matrix, dan merk je pas hoe uitgebreid de informatie is. Van A tot Z wordt de BCG matrix er uit te doeken gedaan. Op een voor iedereen begrijpelijke manier en zonder hoogdravend te worden. Duidelijke illustraties en praktijkvoorbeelden onderstrepen wat er overgebracht wordt. Helemaal onderaan vind je ook nog eens een FAQ waar de belangrijkste vragen worden beantwoord. Handig!

Zeer te spreken over Marketing & Management

Je merkt het bij Swalk zijn we zeer te spreken over de artikelen op M&M. Meer nog met sommige artikelen zijn we zelf al aan de slag gegaan. Zo hebben we bijvoorbeeld de bcg matrix ook al eens opgemaakt. Een leerrijke oefening waar we echt wat aan hebben gehad. Wij gaan alvast geregeld terug een kijkje nemen om onze kennis over marketing bij te spijkeren. Kortom, een aanrader voor iedereen die met marketing bezig is of er meer over wil weten.